Servicii

 

RATE direct in magazin

Pentru a fi alaturi de clientii nostri, am creat impreuna cu cele mai importante companii de finantare si banci, un sistem de rate aplicabil direct in magazin. Creditul se acorda imediat. Creditare pe loc cu documentatie redusa si avantaje pe termen lung!

Solicitati mai multe informatiii cu privire la modalitatile de plata de la reprezentantii nostri de vanzari din magazin.

 

 

PROIECTARE asistata de PC

Fiecare client este special pentru noi. De aceea ii punem la dispozitie solutii personalizate. Consilierii nostri vin cu solutii pentru a va mobila si utila caminul. Pe baza unui proiect de amenajare interioara, aveti posibilitatea de a comanda mobilierul dorit din sectiunea produse. Pentru un serviciu complet, specialistii nostri va vor asista pe intreg parcursul proiectului. Veti vizualiza o imagine a camerei dumneavoastra, gata mobilata cu structura si nuantele dorite, ajutandu-va astfel sa luati o decizie sigura si pe placul dumneavoastra.

 

 TRANSPORT gratuit

Pentru produsele achizitionate, oferim clientilor nostri servicii complementare. Unul dintre aceste servicii este transportul marfii la adresa de destinatie indicata de client. Livrarea se face in urmatoarele variante:

I. Livrare standard - La solicitarea clientului, se asigura TRANSPORTUL GRATUIT al oricarui tip de mobilier pana in fata imobilului, pe raza localitatii in care se gaseste magazinul de unde se face achizitia. Acest serviciu se afla la dispozitia tuturor clientilor.

II. Livrare tarifara locala si externa/nivel imobil - Livrarea produselor, contra cost la adresa indicata de cumparator si manipularea acestora in locuinta cumparatorului. Acest serviciu de livrare se face la cererea clientului, contra cost.

Acte care insotesc transportul:

√ Factura Fiscala, daca nu a fost ridicata de catre client din magazin.

√ Certificatul de garantie.

√ Bon de livrare - montaj.
 

MONTAJ gratuit

Cumparand de la magazinele Romeur beneficiati de montaj gratuit. Mentionam ca montajul mobilierului presupune asamblarea corpurilor pentru realizarea produsului finit. Clientul trebuie sa asigure spatiul liber si optim pentru asamblarea mobilierului cumparat.

Serviciile suplimentare de montaj-fixare pe perete se taxeaza.

Acte care insotesc livrarea/montarea:

√ Factura Fiscala, daca nu a fost ridicata de catre client din magazin.

√ Certificatul de garantie.

√ Bon de livrare - montaj.

 

Garantia

Stimati Clienti,

Garantia produselor noastre  este de minim 12 luni si se acorda in baza Certificatului de Calitate si Conformitate eliberat de producator cu respectarea urmatoarelor clauze:

√ Livrarea si montajul mobilierului sa fie executate de catre specialistii nostri;

√ Sa detineti factura si bonul fiscal sau orice alt mijloc de plata folosit la achitarea mobilierului, precum si Certificatul de Garantie si Conformitate;

√ Sa respectati intocmai conditiile de pastrare, manipulare si intretinere pentru produsele achizitionate, mentionate in Certificatul de Garantie, precum si in documentatia care insoteste produsele;

√ Sa reclamati in timp util si in forma scrisa, problemele de calitate si eventualele vicii ascunse. Reclamatiile se depun la magazinul de unde ati achizitionat mobilierul sau prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la fax 0259.436.809.

Mobilierul deteriorat, rupt, zgariat, cu componente lipsa etc. se reclama printr-un document, completat impreuna cu echipa de livrare si/sau montaj la data receptiei. In lipsa acestui document, respectivele reclamatii se vor solutiona doar contra cost.

Va multumim!

 

Urmariti-ne si pe facebook  
301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.


Apache/2.0.63 (FreeBSD) PHP/4.4.9 Server at cloudns.at Port 80